Hartelijk welkom

Handelsonderneming Emco

Welkom, leuk dat u onze site bezoekt.

Ons assortiment bestaat uit betaalbare kado artikelen, tekstborden, woonaccessoires en verkoop van wierook. Merken zoals Hem en Satya, maar ook Japanse Wierook.  U kunt het allemaal vinden in ons assortiment.

Naast Handelsonderneming EmCo hebben we een assortiment geheel gericht op het tuin- en buitenleven Tuinideeflakkee
Verkoop van seizoen artikelen zoals bijvoorbeeld Bloembollen, zaden,  houtskool voor de BBQ.en tuinaccessoires.

Wij zijn Premium Dealer van DCM ( grond- en meststoffen ) en verkopen Luxan bestrijdingsmiddelen.

Vanaf half maart is de winkel open,met verkoop perkplanten en een klein assortiment vaste planten.

Het is voor ons onmogelijk om alle produkten die wij kunnen leveren op deze website te plaatsen. Mocht u een artikel niet kunnen vinden, of meer informatie van een produkt willen ontvangen, dan horen wij dit graag van u.

Bestellen kunt u eenvoudig via het winkelwagentje, u kunt veilig betalen met Ideal. De bestelde artikelen worden direct na ontvangst betaling naar u verstuurd. Ook is het mogelijk om de bestelde artikelen af te halen, dit kan tijdens de openingstijden of buiten deze tijden op afspraak en u betaalt natuurlijk geen verzendkosten.
Woont u in het buitenland dan kunt u via e-mail uw bestelling doorgeven, u ontvangt van ons een e-mail met de betaalgegevens.

U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, hierin wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de nieuw binnen gekomen artikelen en aanbiedingen.

 

Emmy Taal